آشپزی

روش تهیه چای هل

چای هل

هل به علت خواصی که دارد از قرون گذشته به عنوان درمان برخی از بیماریها مورد استفاده قرار می گیرد.
این ادویه منافع زیادی دارد، از جمله با بوی بد دهان مقابله می کند و برای التیام سندروم روده ملتهب بسیار مناسب است.
با دانستن روش تهیه چای هل ومصرف این چای می توانید وزن خود را کنترل کنید و در صورت داشتن اضافه وزن می توان برای کاهش وزن از آن استفاده نمود.

مطلب پیشنهادی :
خواص هل سبز
با مصرف چای هل سبز وزن خود را کنترل نمائید و در صورت داشتن اضافه وزن می توان برای کاهش وزن از آن استفاده نمود.
مصرف پودر مکمل هل چربیهائی را که در اثر خوردن غذای چرب وارد بدن می شوند به سرعت دفع می نماید و از بین می برد.
مصرف هل در چای به دلیل خاصیت ضد باکتریائی آن، شکل و سلامت چای را ارتقاء می دهد.
هل باکتری ها را خنثی می نماید و در نتیجه از ایجاد پلاک (جرم) در دهان جلوگیری کرده و نفس را خوشبو می سازد.
به دلیل وجود ویتامین، مواد معدنی و فیبر در هل، این ادویه عملکرد سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
به دلیل خاصیت ضد ورم و التهاب، هل فشارخون را کاهش داده و ورمهای گلو را که موجب گلودرد می شوند از بین می برد.

مواد لازم تهیه چای هل:

  • هل سبز : ۴ عدد
  • آب : ۲ فنجان
  • شیرین کننده (اختیاری)

روش تهیه چای هل:

1) آب را در یک کتری بجوشانید.

2) هل را اضافه کنید و شعله را کم کنید.

3) بگذارید برای ۵ تا ۸ دقیقه دم بکشد.

4) با آگاو و یا شکر قهوه ای شیرین کنید و بنوشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *