سس زرشک بسیار مغذی است و برای کسانی که با کمبود آهن مواجهند، بسیار مقوی و خونساز خواهد بود.
کشور ایران بزرگترین تولیدکننده زرشک در دنیا است و ایرانیان از روزگار قدیم میوههای ترش مزه زرشک را برای تهیه انواع چاشنی غذا مورد استفاده قرار میدادند.
با استفاده از زرشک میتوان سسهای خوشمزهای تهیه کرده و آن را به عنوان چاشنی غذاهای گوشتی، و یا با انواع سالاد سبزیجات مصرف کرد.
در این بخش از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا با طرز تهیه سس زرشک آشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیه سس زرشک
- زرشک : 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز : به میزان لازم
آموزش تهیه سس زرشک
1) زرشک پاک شده رو میشوییم. (برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشهها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم).
2) مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد.
3) میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه.
4) توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم؛ و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار.
طعم این سس به صورت طبیعی ترش است در صورت تمایل می توانید مقدار شکر بیشتری به آن اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود.
در ادامه میتوانید ویدئو آموزش طرز تهیه سس زرشک جواد جوادی را مشاهده کنید.