ته چین از غذاهای بسیار لذیذی است که طرفداران زیادی دارد و مناسب مهمانی ها و مجالس می باشد.
ته چین انواع مختلفی دارد ک هر کدام طعم منحصر به فرد و جذاب خود را دارد که یکی از خوش طعم ترین آنها ته چین زعفرانی است.
در این بخش از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا با طرز تهیه ته چین زعفرانی آشنا می شویم.
مواد لازم
- برنج : 3 پیمانه
- تخم مرغ : 2 عدد
- ماست چکیده : 5 قاشق غذاخوری
- زعفران : نصف قاشق چایخوری
- نمک : به میزان دلخواه
- فلفل : به میزان دلخواه
- روغن : 2 قاشق غذاخوری
- زرشک : (اختیاری)
- خلال پسته : (اختیاری)
- سبزیجات : برای تزئین
نکات پخت ته چین زعفرانی
نکته اول: ابتدا زعفران را دم کنید تا مواد شما را خوش رنگ و زیبا کند.
نکته دوم: میتوانید زرشک خود را با کمی روغن تفت دهید و برای تزئین استفاده کنید.
مطلب پیشنهادی:
آموزش دم کردن زعفران
طرز تهیه ته چین زعفرانی
1) برنج را حدود سه ساعت قبل، در آب پر از نمک خیس داده و آبکش میکنیم.
2) درون قابلمهای حدود پنج لیوان آب میریزیم تا بجوشد، زمانیکه جوشید برنج را همراه با کمی نمک، درون قابله می ریزیم.
3) بعد از جوشیدن حدود 10 دقیقه، برای اینکه بدانیم زمان آبکش کردن رسیده یا نه، یک عدد برنج را برداشته و نصف میکنیم.
اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط آ« خام بود، برتج را آبکش میکنیم.
4) درون ظرفی زردهی تخممرغ و زعفرانی را که از قبل دم کردیم خوب هممیزنیم تا یک دست بشود.
5) پس از آن ماست را همراه کمی فلفل و نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم.
6) کره را ذوب میکنیم و وقتی سرد شد، به مواد اضافه میکنیم.
7) مایع تخممرغی را با برنج آبکش مخلوط میکنیم.
8) یک قابلمه نچسب را انتخاب میکنیم و داخلش کمی روغن میریزم و میچرخانیم، تا تمام دیوارههای قابلمه چرب بشود.
9) نصف مایع ته چین را ته قابلمه ریخته و با ته قاشق حسابی فشار میدهیم و مایع را صاف میکنیم.
(در این مرحله در صورت تمایل میتوانید موادی را که از قبل آماده کرده اید مانند گوشت یا مرغ، روی مواد ته چین بریزید.
فقط دقت کنین که به اندازهی یک سانت با دیوارهی قابلمه فاصله داشته باشد، تا وقتی الباقی مایع ته چین را میریزیم برنج یک دست بشود.)
10) مابقی مایع ته چین را هم اضافه میکنیم و مجدد با پشت قاشق فشار میدهیم.
11) قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و حدود 50 دقیقه زمان میدهیم تا کاملا بپزد و طلایی و خوشرنگ بشود.
12) پس از گذشتن این زمان قابلمه خود را از روی اجاق گاز بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود تا ته چین شما راحتتر جدا شود.
مطمئن باشید که ته چین شما به راحتی روی ظرف خود برمیگردد چون شما به اندازهی کافی روغن در ظرف خود ریختهاید؛
این امر کمک بزرگی به شما برای برگردادن ته چین خواهد کرد.
13) حالا میتوانید شروع به تزیین کنید.
برای تزئین میتوانید زرشک را با کمی روغن تفت دهید و با کمی خلال پسته یا بادام یا انواع سبزیجات تازه روی غذایتان را تزیین کنید.
مطلب پیشنهادی :
طرز تهیه ریزوتو زعفرانی
شما همچنین میتوانید ویدئو طرز تهیه ته چین زعفرانی را در ادامه مشاهده کنید.