آشپزی

طرز تهیه بستنی زعفرانی

طرز تهیه بستنی زعفرانی

بستنی از دسرهای پرطرفدار و جذابی است که به خصوص در فصل تابستان محبوبیت بیشتری پیدا می کند.
تاریخچه بستنی سازی در جهان به سال 1851 میلادی برمیگردد که در کشور مریلند آغاز به کار کرده است.
بستنی با ترکیب ها و طعم های متنوعی ساخته میشود که یکی از پرطرفدارترین و جذابترین این ترکیب ها بستنی زعفرانی است.
در این بخش از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا با طرز تهیه بستنی زعفرانی آشنا می شویم.

فواید بستنی زعفرانی

  • سلامت چشم: ویتامین A در بستنی برای سلامت چشم بسیار مفید می باشد.
  • شادی آور: بستنی زعفرانی، ببه دلیل وجود زعفران در ترکیب آن موجب شادی آوری است.
  • سلامت قلب: زعفران منبعی از پتاسیم است که یک عنصر مهم در داشتن قلبی سالم است.
    علاوه بر آن به دلیل وجود زعفران در این نوع بستنی و خواص زعفران برای تپش قلب این بستنی زعفرانی برای سلامت قلب بسیار می تواند مفید باشد.

مواد لازم

  • زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
  • اسانس هل یا پودر هل سفید: به مقدار لازم
  • خلال پسته: دو قاشق غذاخوری
  • ثعلب: دو قاشق غذاخوری
  • گلاب: نصف پیمانه
  • شکر: دو پیمانه
  • شیر پر چرب: چهار پیمانه
  • خامه: صد گرم

خرید زعفران
بستنی زعفرانی

طرز تهیه خامه خشک

خامه خشک یکی از مواردی است که میتواند طعم این بستنی را با توجه به ذائقه شما بهتر کند.
برای تهیه خامه خشک کافیست:

  • 100 گرم خامه صبحانه
  • 1 قاشق چای خوری شکر

را باهم مخلوط کرده وسپس در یک سینی ریخته و پهن کرده و بعد جهت یخ بستن در فریزر قرار دهید.

مطلب پیشنهادی :
انواع هل

طرز تهیه بستنی زعفرانی

1) زعفران را دم کرده و کنار بگذارید.

2) شیر را داخل یک ظرف ریخته و روی شعله قرار دهید.

3) خامه را با چنگال هم‌بزنید تا یک دست شود و در سینی با ضخامت یکسان پخش کنید و با قاشق روی سطح آن رو صاف کنید و داخل فریزر قراردهید.

4) بعد از جوشیده شدن شیر، حرارت را کم کنید و زعفرانی را که از قبل دم کردید را همراه با گلاب، به شیر اضافه کرده وهم‌بزنید.

5) در ظرفی دیگر ثعلب و شکر را با هم مخلوط کنید.

6) ثعلب و شکر را قاشق به قاشق، به شیر اضافه کرده و خوب هم‌بزنید تا گلوله نشود.

7) بعد از اضافه کردن ثعلب، مواد بستنی شما غلیظ میشود، در این مرحله مواد را از روی حرارت بردارید و به ظرف بزرگتری، ترجیحا استیل منتقل کنید.

8) قابلمه ای را پر از یخ کرده و ظرف بستنی را روی یخ‌ها بگذارید و با همزن همبزنید تا بستنی کشدار بشود.

9) بعد از کش دار شدن بستنی، 40 دقیقه ظرف بستنی را داخل فریزر قراردهید.

10) بعد از گذشت زمان، مجدد بستنی را بیرون بیاورید و با همزن هم‌بزنید و دوباره داخل فریزر بگذارید. (این مرحله را 4 الی 5 بار تکرار کنید.)

11) خلال پسته، خامه خرد شده و هل را به مواد بستنی اضافه کنید و خوب هم‌بزنید و باز بستنی را داخل فریزر به مدت پنج ساعت اجازه بدهید بماند.

بستنی زعفرانی شما آماده است، نوش جان.

مطلب پیشنهادی :
آموزش دم کردن زعفران

نکات مهم در طرز تهیه بستنی زعفرانی

  • سعی کنید از شیر های باز لبنیاتی و یاشیر پاستوریزه پرچرب استفاده کنید.
  • حواستان باشد از جوشیدن شیر و تبخیر شدن آب آن جلوگیری کنید. (در غیر این صورت اضافه کردن 2 یا 3 قاشق گلاب)
  • به این نکته توجه کنید که شیری رنگ بودن ثعلب که نشان دهنده مرغوب بودن آن است و عامل خیلی مهمی در بستنی زعفرانی است زیرا باعث کش دار شدن بستنی می شود.
  • در طرز تهیه بستنی زعفرانی، استفاده از هل کاملا اختیاری بوده و صرفا جهت معطر کردن بستنی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • نکته قابل توجه این است که شکر زیاد مانع از سفت شدن بستنی می شود.
  • باید حواستان باشد خامه نباید چرب باشد زیرا در غیر این صورت منجمد نخواهد شد.
  • در صورت استفاده از بستنی ساز ابتدا بستنی را در فریزر گذاشته سپس در دستگاه بریزید و در نهایت برای سفت شدن کامل مجدد در فریزر قرار دهید.

در ادامه میتوانید ویدئو آموزش تهیه بستنی زعفرانی خانگی را مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *