کیک هل از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید با دانستن دستور پخت کیک هل این نوع کیک خانگی را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
در دستور پخت کیک هل و گلاب از آرد و تخم مرغ و روغن و شیر و شکر و گلاب و هل و زعفران و بیکینگ پودر استفاده می شود.
مواد لازم
- آرد : ۳ پیمانه
- تخم مرغ : ۴ عدد
- شیر: ۱ پیمانه
- روغن : ۱/۲ پیمانه
- شکر : ۲ پیمانه
- هل : ۱ قاشق مربا خوری
- گلاب : ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران : ۱ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1) ابتدا قالب را چرب و آرد پاشی کنید و کنار بگذارید.
2) سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
3) قبل از مخلوط کردن مواد فر را روشن کنید تا گرم شود.
4) زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، سپس سفیده را آنقدر باید هم بزنید تا پف بکند.
سپس در یحچال بگذارید و بعد زرده را باشکر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشود.
5) به روغن، شیر و گلاب و هل رو بافاصله اضافه کرده و هم میزنیم وسپس زعفران را اضافه کرده و مجدد هم میزنیم.
6) همزن را کنار بگذارید و سپس سفیده را درسه مرحله به زرده اضافه کرده و با لیسک از یک جهت به صورت فولد کردن مخلوط میکنیم.
7) آرد را کمی اضافه کرده و با لیسک فولد کنید.
8) مواد را داخل قالب ریخته و در دمای ۱۸۰درجه فر گرم شده میگذاریم و تا ۲۰دقیقه اول در فر را باز نمیکنیم.
9) بعد از ۴۵دقیقه با خلال چک میکنیم، اگر پخته بود فر را خاموش کرده و اجازه میدهیم چند دقیقه داخل فر سرد شود سپس کیک را از فر خارج میکنیم.
مطلب پیشنهادی :
انواع هل
در ادامه میتوانید ویدئو آموزش تهیه کیک هل را مشاهده کنید.