آشپزی

دستور پخت کیک هل

دستور پخت کیک هل

کیک هل از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید با دانستن دستور پخت کیک هل این نوع کیک خانگی را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
در دستور پخت کیک هل و گلاب از آرد و تخم مرغ و روغن و شیر و شکر و گلاب و هل و زعفران و بیکینگ پودر استفاده می شود.

مواد لازم

  • آرد : ۳ پیمانه
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • شیر: ۱ پیمانه
  • روغن : ۱/۲ پیمانه
  • شکر : ۲ پیمانه
  • هل : ۱ قاشق مربا خوری
  • گلاب : ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران : ۱ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری

کیک هل

طرز تهیه

1) ابتدا قالب را چرب و آرد پاشی کنید و کنار بگذارید.

2) سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.

3) قبل از مخلوط کردن مواد فر را روشن کنید تا گرم شود.

4) زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، سپس سفیده را آنقدر باید هم بزنید تا پف بکند.
سپس در یحچال بگذارید و بعد زرده را باشکر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشود.

5) به روغن، شیر و گلاب و هل رو بافاصله اضافه کرده و هم میزنیم وسپس زعفران را اضافه کرده و مجدد هم میزنیم.

6) همزن را کنار بگذارید و سپس سفیده را درسه مرحله به زرده اضافه کرده و با لیسک از یک جهت به صورت فولد کردن مخلوط میکنیم.

7) آرد را کمی اضافه کرده و با لیسک فولد کنید.

8) مواد را داخل قالب ریخته و در دمای ۱۸۰درجه فر گرم شده میگذاریم و تا ۲۰دقیقه اول در فر را باز نمیکنیم.

9) بعد از ۴۵دقیقه با خلال چک میکنیم، اگر پخته بود فر را خاموش کرده و اجازه میدهیم چند دقیقه داخل فر سرد شود سپس کیک را از فر خارج میکنیم.

مطلب پیشنهادی :
انواع هل
در ادامه میتوانید ویدئو آموزش تهیه کیک هل را مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *