کیک باقلوا از آن کیکهای خوشمزه است که به عنوان عصرانه با یک لیوان نوشیدنی خنک در فصل داغ تابستان روزتان را خواهد ساخت.
در این بخش از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا با طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی آشنا می شویم.
مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا زعفرانی
- تخم مرغ : سه عدد
- شکر : یک پیمانه
- شیر کمچرب : دوسوم پیمانه
- وانیل : یکچهارم قاشق چایخوری
- پودر نارگیل : یکدوم پیمانه
- آرد سفید : دو پیمانه
- بیکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
- روغن : یکسوم پیمانه
- آب : یک پیمانه
- شکر : دو پیمانه
- گلاب : یکچهارم پیمانه
- زعفران حل شده : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی
1) داخل یک کاسه تخم مرغها و وانیل را بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس به طور آهسته و طی چند مرحله شکر را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا مایع کشداری حاصل شود.
2) روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید سپس شیر را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
3) در یک کاسه جداگانه بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و مقدار خیلی کمی نمک اضافه کنید. سپس آرد را روی مواد الک کرده و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست و نرم شود.
4) به وسیله یک قلممو قالب کیک را کمی روغن مالیده و آردپاشی کنید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و کیک را برای چهل دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
5) در این فاصلهای که کیک داخل فر است، زرده و پودر شکر و زعفران را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید برای تزئین.
تمام مواد لازم شربت را نیز با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مثل عسل قوام پیدا کند.
6) وقتی کیک پخته شد، آن را از فر بیرون آورده و با قلمو مواد مزین را روی آن بمالید.
به دلخواه خشکبار روی کیک بریزید و مجددا کیک را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
بعد از طلایی شدن آن را از فر در آورده و شربت را روی آن میریزیم تا کاملا به خورد کیک برود.