آشپزی

طرز تهیه پودینگ زعفرانی

پودینگ زعفرانی

پودینگ زعفرانی جزو دسرهای بسیار خوشمزه‌ ای است که با پودر قند، نمک، نشاسته، شیر، زعفران، خامه و تخم مرغ درست می‌شود.
تهیه‌ی پودینگ زعفرانی زمان زیادی نمیبرد و شما میتوانید با دنبال کردن آموزش طرز تهیه پودینگ زعفرانی بدون داشتن تجربه آشپزی، خیلی راحت این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

فواید زعفران موجود در پودینگ

  • ضد افسردگی
  • ضد پیری
  • تقویت مو
  • کاهش درد

پودینگ زعفرانی

مواد لازم برای تهیه پودینگ زعفرانی

  • شیر : ۴ لیوان
  • شکر : ۱/۲ لیوان
  • خامه : ۱/۲ لیوان
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • زعفران : به میزان لازم
  • گلاب : ۳ قاشق مربا خوری
  • ژلاتین : ۴ قاشق مربا خوری
  • پودر وانیل شکری : به میزان لازم

خرید زعفران

طرز تهیه پودینگ زعفرانی

1) ابتدا شیر را درون ظرفی بریزید، ژلاتین را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا ژلاتین در شیر خوب حل شود.

2) خامه و وانیل را اضافه کرده ظرف را در روی حرارت قرار دهید.

3) زعفران را سابیده و دم کنید.

4) در ظرفی دیگر تخم مرغ را کاملا هم بزنید، شکر را به آن اضافه کرده و به مواد اضافه نمایید.

5) وقتی مایه ولرم شد شعله را خاموش کرده زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.

6) بسیار آرام مواد را با هم مخلوط کرده تا پودینگ غلظت پیدا کند.

7) ظرف دسر را بردارید و ته آن را چرب کنید، مواد را داخل آن بریزید، به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا سرد و بسته شود.

8) بعد از اینکه دسر خوب بسته شد قالب را درون ظرف برگردانید و روی آن را با شکلات، میوه های تکه شده و خلال پسته تزیین نمایید. (برای ریختن پودینگ از ظرف های کوچک نیز می توانید استفاده کنید)

مطلب پیشنهادی :
روش های دم کردن زعفران

پودینگ انبه زعفرانی

مواد لازم برای تهیه پودینگ انبه زعفرانی

  • انبه : 2 عدد
  • زعفران دم کرده : به مقدار لازم
  • آب : نصف لیوان
  • شیر : نصف لیوان
  • شکر : یک چهارم پیاله
  • خامه صبحانه : نصف پاکت

طرز تهیه پودینگ انبه زعفرانی

1) شیر و خامه را باهم مخلوط کرده و روی شعله با درجه ملایم قرار دهید.

2) مواد را از زو شعله برداشته و زعفران دم کرده را اضافه کنید سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

3) انبه را به همراه مواد در مخلوط کن هم بزنید تا میکس شوند و سپس مواد رو داخل یخچال بگذارید تا سرد شوند.

پودینگ انبه زعفرانی

پاناکوتا انبه زعفرانی

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا انبه زعفرانی

  • پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری
  • آب : 3 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری
  • شکر : یک چهارم لیوان
  • شیر : یک و نیم لیوان
  • زعفران دم کرده : به مقدار لازم
  • انبه : 2 عدد

طرز تهیه پاناکوتا انبه زعفرانی

1) شیر را روی حرارت ملایم قراردهید و شکر را اضافه کنید تا حل شود.

2) ژلاتین و آب را باهم مخلوط کرده و به همراه عصاره وانیل به شیر اضافه کنید.

3) زعفران دم کرده را به همراه مواد ترکیب مخلوط کنید تا یک دست شوند.

4) مود را داخل یخچال گذاشته تا خنک شود.

مطلب پیشنهادی :
زعفران در بارداری
شما همچنین میتوانید آموزش طرز تهیه پودینگ زعفرانی را در ویدئو زیر مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *