آشپزی

طرز تهیه شیرینی لوسه کاتر

لوسه کاتر زعفرانی

شیرینی لوسه کاتر از شیرینی های سوئدی است که این شیرینی زعفرانی معمولا در شب ۱۳ دسامبر یا همون ۲۳ آذر که یه جورایی معادل شب یلدا ما محسوب میشه سرو میکنند.
زعفران موجود در داخل لوسه كاتر نمادي از نور،روشنايي و زردي خورشيد است.
در ادامه با طرز تهیه شیرینی لوسه کاتر آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی لوسه کاتر

  • زعفران : به میزان لازم
  • شیر : 2 پیمانه
  •  آرد : 7 پیمانه
  • شکر : 2/3 پیمانه
  • نمک : نصف پیمانه
  • خمیر مایه فوری : 20 گرم یا 2 قاشق غذا خوری
  • خامه ترش یا پنیر خامه ای : 250 گرم

خرید زعفران اصل

طرز تهیه شیرینی لوسه کاتر

1) شیر و یک قاشق چایخوری مخمر به همراه آرد و نمک و شکر رو داخل ظرف بریزید و هم بزنید.

2) زعفران دم کرده را کم کم اضافه کنید و خمیری یکدست تهیه کنید.

3) پنیر خامه ای را نیز کم کم اضافه کنید.

4) خمیر که حالت کشسانی خوبی به خود گرفت با یک پارچه پوشانده و مدت 40 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجم بگیرد و دوبرابر شود .

5) اکنون روی یک سطح صاف آردپاشی کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.

6) به تکه های هم اندازه برش داده و از این خمیرها نوارهایی درست کنید.

7) این نوارها را به سمت مخالف رول کرده و به شکل ” S  ” در اورید.

8) بعد از اینکه مواد ۴۰ دقیقه تو دمای محیط بود روی آن زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و با کشمش،کنجد خام و پودر خشکبار تزئین کنید.

9) سپس به مدت ۳۰ دقیقه تو فر با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم.

10) لوسه کاتر شما آماده است. نوش جان.

مطلب پیشنهادی :
دم کردن زعفران با یخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *