آشپزی

طرز تهیه لاسی انبه زعفرانی

لاسی انبه

لاسی نوشیدنی سنتی محبوب بر پایه ماست می باشد که اصالت آن به پنجاب در کشور هند برمی‌گردد.
نوشیدنی لاسی ترکیبی از ماست، آب، ادویه‌جات است که گاهی با میوه ها ترکیب می شود.
لاسی ها انواعی دارند که نوع نمکین یا شور آن ها، شباهت زیادی به دوغ دارد؛ در حالی که لاسی‌های شیرین و انبه، شبیه به میلک شیک هستند و با شکر یا میوه درست می‌شوند.
لاسی شور نیز معمولا با نمک و ادویه‌جاتی چون هل و زیره سبز، مزه‌دار می‌شوند.
این نوشیدنی طبع گرمی دارد و استفاده از انبه در این نوع لاسه راه حل خوبی برای رفع تشنگی می باشد.
در این آموزش از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا با طرز تهیه لاسی انبه زعفرانی آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه لاسی انبه زعفرانی

  • انبه خرد شده : 1 ليوان
  • ماست : 1 ليوان
  • شير : نصف ليوان
  • پودر هل : 1 قاشق چای خوری
  • زعفران : به میزان لازم
  • شیره یا عسل : به میزان لازم

طرز تهیه لاسی انبه زعفرانی

1) انبه رو قطعه قطعه میکنیم.
(اگر فصل انبه نیست میتونید انبه فریز شده رو جایگزین کنید.)

2) انبه رو درون پارچ مخلوط کن میریزیم.

3) شیر و ماست و پودر هل و زعفران رو اضافه میکنیم.

4) به موادمون شیره یا عسل رو اضافه میکنیم.

5) دستگاه مخلوط کن رو روشن میکنیم تا لاسی شکل بگیره.

6) لاسی شما آمادست و میتونید از زعفران برای تزئین نوشیدنیتون استفاده کنید.

در ادامه شما میتوانید ویدئو آموزش تهیه لاسی انبه زعفرانی، این نوشیدنی زعفرانی هندی را مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *