آشپزی

آموزش مرغ زعفرانی

زرشک پلو با مرغ

همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند.
در این بخش از آموزش آشپزی مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا با آموزش مرغ زعفرانی ، این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ

  • برنج : چهار پیمانه
  • مرغ : چهار تکه
  • پیاز : یک عدد
  • نمک : یک قاشق چای‌خوری
  • سیر : دو حبه
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
  • آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
  • زرشک : یک پیمانه
  • شکر : دو تا سه قاشق غذاخوری
  • خلال پسته : ۱۰۰ گرم
  • کره : ۵۰ گرم
  • زعفران : به میزان لازم

خرید زعفران

طرز تهیه مرغ زعفرانی

1) برای مرحله اول آموزش مرغ زعفرانی ابتدا تکه‌های مرغ را خوب بشویید.سپس به تمام سطح مرغ نمک بزنید. یک قابلمه بردارید و مرغ‌ها را سرخ کنید.

2) مرغ‌ها را داخل یک بشقاب قرار دهید. حالا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل قابلمه با کمی زردچوبه روغن تفت دهید. رب گوجه، نمک، آبلیمو و فلفل را هم اضافه کنید. مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود.

3) سس را از قابلمه خارج کنید. دوباره مرغ‌ها را بچینید و سس را روی آن‌ها بریزید. سه تا چهار لیوان آب هم اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا سس جوش بیاد. بعد شعله را کم کنید تا مرغ‌ها کاملا پخته شوند و مقداری سس ته قابلمه باقی بماند.

4) وقتی غذا آماده شد، مقداری زعفران دم کرده روی مرغ‌ها بریزید و بعد از پنج دقیقه شعله را خاموش کنید.

5) برنج را مثل همیشه درست کنید. زرشک‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. سپس آبکش کرده و با مقداری کره و شکر تفت دهید. پس از این که زرشک سرخ شد، یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید. به اندازه چهار تا پنج قاشق از برنج را داخل یک کاسه بریزید. سپس مخلوط زرشک و زعفران را با مقداری مغز پسته به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.برنج سفید را داخل دیس بکشید. سپس با مخلوط برنج زعفرانی تزیین کرده و در کنار مرغ سرو کنید.

مطلب پیشنهادی :
چطور زعفران دم کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *