همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند.
در این بخش از آموزش آشپزی مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا با آموزش مرغ زعفرانی ، این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا می شوید.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ
- برنج : چهار پیمانه
- مرغ : چهار تکه
- پیاز : یک عدد
- نمک : یک قاشق چایخوری
- سیر : دو حبه
- رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
- زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
- آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
- زرشک : یک پیمانه
- شکر : دو تا سه قاشق غذاخوری
- خلال پسته : ۱۰۰ گرم
- کره : ۵۰ گرم
- زعفران : به میزان لازم
طرز تهیه مرغ زعفرانی
1) برای مرحله اول آموزش مرغ زعفرانی ابتدا تکههای مرغ را خوب بشویید.سپس به تمام سطح مرغ نمک بزنید. یک قابلمه بردارید و مرغها را سرخ کنید.
2) مرغها را داخل یک بشقاب قرار دهید. حالا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل قابلمه با کمی زردچوبه روغن تفت دهید. رب گوجه، نمک، آبلیمو و فلفل را هم اضافه کنید. مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود.
3) سس را از قابلمه خارج کنید. دوباره مرغها را بچینید و سس را روی آنها بریزید. سه تا چهار لیوان آب هم اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا سس جوش بیاد. بعد شعله را کم کنید تا مرغها کاملا پخته شوند و مقداری سس ته قابلمه باقی بماند.
4) وقتی غذا آماده شد، مقداری زعفران دم کرده روی مرغها بریزید و بعد از پنج دقیقه شعله را خاموش کنید.
5) برنج را مثل همیشه درست کنید. زرشکها را به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. سپس آبکش کرده و با مقداری کره و شکر تفت دهید. پس از این که زرشک سرخ شد، یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده به آن اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید. به اندازه چهار تا پنج قاشق از برنج را داخل یک کاسه بریزید. سپس مخلوط زرشک و زعفران را با مقداری مغز پسته به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.برنج سفید را داخل دیس بکشید. سپس با مخلوط برنج زعفرانی تزیین کرده و در کنار مرغ سرو کنید.
مطلب پیشنهادی :
چطور زعفران دم کنیم؟