ما میتوانیم برای مجلسیتر کردن دسرها و همینطور متفادتتر کردن آنها، دسرهایی که با هم تناسب دارند را ترکیب کنیم. یکی از هیجانانگیزترین ترکیبات قطعا ترکیب فرنی و ژله است.
در ادامه با طرز تهیه دسر با ژله زعفرانی که ترکیبی از فرنی و ژله می باشد آشنا خواهید شد.
مواد لازم
- آب : دو پیمانه
- پودر ژلاتین : ۳۰ گرم
- شکر : ۱۵۰ گرم
- زعفران دمکرده : دو قاشق سوپخوری
- نشاسته ذرت : دو قاشق سوپخوری
- آرد برنج : یک پیمانه
- شکر : نصف پیمانه
- شیر : چهار پیمانه
- خامه : دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه دسر با ژله زعفرانی
ابتدا برای تهیه ژله ژلاتین، آب و شکر را داخل یک قابلمه با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دانههای ژلاتین و شکر کاملا حل شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود. زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه ژله را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه فرنی خامه ای
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
شیر را اضافه کنید و بعد از این که حسابی هم زدید داخل یخچال حدود دو ساعت قرار دهید. بعد از دو ساعت فرنی را روی حرارت ملایم قرار دید و آرام هم بزنید تا غلظتی شبیه به ماست پیدا کند. فرنی را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و بعد از هم زدن کنار قرار دهید تا کمی خنک شود.
ژله زعفرانی را از یخچال بیرون بیاورید و مکعبی خرد کنید.
فرنی را روی مکعبهای ژلهای بریزید و سرو کنید.
مطلب پیشنهادی :
زعفران در بارداری