آشپزی

طرز تهیه دسر با ژله زعفرانی

ژله زعفرانی

ما می‌توانیم برای مجلسی‌تر کردن دسر‌ها و همینطور متفادت‌تر کردن آن‌ها، دسرهایی که با هم تناسب دارند را ترکیب کنیم. یکی از هیجان‌انگیزترین ترکیبات قطعا ترکیب فرنی و ژله است.
در ادامه با طرز تهیه دسر با ژله زعفرانی که ترکیبی از فرنی و ژله می باشد آشنا خواهید شد.

مواد لازم

  • آب : دو پیمانه
  • پودر ژلاتین : ۳۰ گرم
  • شکر : ۱۵۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده : دو قاشق سوپ‌خوری
  • نشاسته ذرت : دو قاشق سوپ‌خوری
  • آرد برنج : یک پیمانه
  • شکر : نصف پیمانه
  • شیر : چهار پیمانه
  • خامه : دو قاشق سوپ‌خوری

خرید زعفران

طرز تهیه دسر با ژله زعفرانی

ابتدا برای تهیه ژله ژلاتین، آب و شکر را داخل یک قابلمه با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دانه‌های ژلاتین و شکر کاملا حل شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود. زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه ژله را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه فرنی خامه ای

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
شیر را اضافه کنید و بعد از این که حسابی هم زدید داخل یخچال حدود دو ساعت قرار دهید. بعد از دو ساعت فرنی را روی حرارت ملایم قرار دید و آرام هم بزنید تا غلظتی شبیه به ماست پیدا کند. فرنی را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و بعد از هم زدن کنار قرار دهید تا کمی خنک شود.

ژله زعفرانی را از یخچال بیرون بیاورید و مکعبی خرد کنید.
فرنی را روی مکعب‌های ژله‌ای بریزید و سرو کنید.

مطلب پیشنهادی :
زعفران در بارداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *