کتلت از آن دسته غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد.کتلت یا شامی از دسته غذاهای پرسی می باشند. این غذای پر طرفدار طعم کمی چرب و گوشتی دارد و معمولا بدون برنج و با نان سرو می شود. امروز تقریبا شما با هر مواد غذایی که فکر کنید می توانید کتلت تهیه کنید فقط ماده اولیه آن متفاوت می شود. اما قیافه ظاهری همه آنها تقریبا یکی است.
در این بخش از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا میخواهیم طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی را آموزش بدهیم.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ زعفرانی
- سینه مرغ : یک عدد
- پیاز متوسط : یک عدد
- سیب زمینی بزرگ : سه عدد
- تخم مرغ : یک عدد
- آرد سفید : به مقدار لازم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- زعفران : به مقدار لازم
آموزش تهیه کتلت مرغ زعفرانی
1) اول از همه استخوانهای مرغ را جدا کنید و آنها را داخل مخلوطکن بریزید.برای این که کتلت خشک نشود، مقداری چربی گوسفندی هم میتوانید با مرغها چرخ کنید.
2) یک کاسه بزرگ بردارید و سیب زمینیها را به صورت جداگانه با رنده ریز، داخل آن رنده کنید. پیاز را هم داخل کاسه رنده کنید. تخم مرغ را هم داخل کاسه بشکانید و با دستتان شروع به ورز دادن مواد کنید تا مایه کتلت کاملا منسجم و یک دست شود.
3) حالا نوبت به اضافه کردن ادویهها و زعفران است. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. زعفران دم کرده اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید.
مایه کتلت آماده است.
4) یک تابه بردارید، داخل آن مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود. حالا به اندازه ۱ عدد گردو از مواد بردارید و به کمک کف دست پهن کنید.
5) قطر کتلت نباید آنقدر زیاد باشد که خام بماند و نه آنقدر نازک که خشک شود و بسوزد. حدود ۱ سانتیمتر ضخامت کافی است.
کتلتها را داخل آرد سفید بغلتانید و داخل روغن قرار دهید.
حرارت را متوسط کنید تا داخل کتلت خام نماند و روی آن بسوزد. بعد از این که یک طرف کتلتها سرخ شد، آنها را برگردانید و طرف دیگر هم سرخ کنید.