آشپزی

طرز تهیه شیر زعفرانی

saffron milk

نوشیدنی هایی که با زعفران تهیه می شوند عموما به عنوان یک نوشیدنی برای آرامش اعصاب و روان به شمار می آیند.
نوشیدنی شیر زعفران یک نوشیدنی گرم و ارزشمند به شمار می آید که به تجدید قوا و روحیه شما کمک می کند.
شیر برای پوکی استخوان و استحکام دندان و استخوان ها ضروری است اما فراموش نکنید که زعفران خواص گرم و ضد افسردگی دارد.
اگر گاهی احساس خمودگی دارید بهتر است که با یک نوشیدنی که بخشی از آن را زعفران تشکیل می دهد نسبت به تجدید روحیه خود اقدام کنید.
در این آموزش از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا، طرز تهیه شیر زعفرانی را بررسی میکنیم.

مواد لازم برای تهیه شیر زعفران

  • شیر: یک لیوان
  • زعفران دم شده: یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر: دو پیمانه
  • عسل: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیر زعفرانی

  • ابتدا در زعفران سابیده شده مقدارکمی آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا دم بکشد.
  • همزمان با دم کشیدن زعفران، شیر را در شیر داغ کن ریخته بر روی شعله ملایم قرار داده و کم‌کم هم می‌زنیم تا رویه نبندد.
  • سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا خوب حل شود. وقتی شیر به جوش آمد، قبل از اینکه کف کند شعله را خاموش می‌کنیم.
  • شیر را درلیوان ریخته، زعفران و عسل را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.
  • نوشیدنی آماده ی سرو است.

مطلب پیشنهادی :
خاصیت زعفران چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *