آشپزی

طرز تهیه شربت زعفران

شربت زعفران

در این بخش از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا یکی از رایج‌ترین طرز تهیه شربت زعفرانی را توضیح می‌دهیم.

در بعضی از ادیان و سنت‌ها یکی از کابرد‌های زعفران، برای نوشتن متون مقدس و یا حتی رنگ کردن لباس افراد مقدس بوده است.
به مرور زمان و طی دستیابی مردم به علم کاشت زعفران و تغییر دادن شرایط کاشت این محصول، میزان دسترسی به این ادویه فراگیرتر شد، و دستورالعمل‌های متنوعی از نحوه مصرف زعفران به دلیل خواص متعددش رواج یافت.
یکی از این شیوه‌ها، استفاده از زعفران به عنوان شربت و نوشیدنی است.
شربت زعفران یکی از محبوب‌ترین و لوکس‌ترین نوشیدنی‌های رواج یافته در بین ایرانیان است، که به روش خانگی و آسان تهیه می‌شود.
به دلیل سلایق مختلف، مقدار ترکیبات مشخص و ثابتی از مواد تشکیل دهنده این شربت وجود ندارد و بسته به ذائقه هر فرد این ترکیبات اضافه می‌شوند.

مواد لازم برای تهیه شربت زعفران

  • زعفران ساییده شده : نصف قاشق غذاخوری
  • گلاب : ۳ قاشق غذاخوری
  • آب : نیم لیتر
  • شکر : به مقدار لازم

خرید زعفران

طرز تهیه شربت زعفران

1) آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا به دمای جوش برسد.
شعله را کم کنید، شکر را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کامل حل شود.

2) بعد از این که شکر کامل در آب حل شد، زعفران خیس خورده را به مخلوط شکر وآب اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در ادامه گلاب را نیز اضافه کنید و شربت را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا قوام پیدا کند.

3) قابلمه را از روی حرارت بردارید، بعد از این که شربت خنک شد، آن را در ظرفی مناسب ریخته و درون یخچال قرار دهید.

4) هر زمان که مایل بودید شربت بنوشید، یک‌چهارم لیوان شربت را با آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.
اگر مایل بودید می‌توانید از تخم شربتی یا خاک شیر نیز برای تهیه این شربت استفاده کنید تا هم ظاهر شربت زیباتر و هم خواص آن بیش‌تر شود.
برای این کار اگر از تخم شربتی استفاده می‌کنید، آن را از قبل خیس کنید تا لعاب‌دار شود سپس به شربت اضافه کنید.
اگر از خاک شیر استفاده می‌کنید، آن را خوب بشویید تا تمام سنگ‌ها و ذرات ریز جدا شود، سپس داخل شربت بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *