آشپزی

طرز تهیه برنج زعفرانی

برنج زعفرانی یا پلو زعفرانی یک غذای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است.
در این دستور پخت از مجله فروشگاه اینترنتی زعفران بینا، یک روش عالی و راحت برای طرز تهیه برنج زعفرانی رو به شما آموزش می‌دهیم.

اصولاً رنگ زعفران، رنگ زندگی به غذا می‌دهد.
یک رنگ گرم و پرحرارت که وقتی وارد سفره می‌شود جلوه زیبایی به آن می دهد.
با کمک زعفران می‌توانیم به‌راحتی تمامی برنج‌های وعده های غذاییمان را از سادگی دربیاوریم و به آن رنگ و لعاب شکیلی بدهیم.
به نحوی که هر غذایی روا به غذایی مجلسی و دلچسب تبدیل بکند.

مواد لازم تهیه برنج زعفرانی

  • برنج : ۴ لیوان
  • نمک : به میزان لازم
  • روغن ۲ : قاشق غذاخوری
  • زعفران : ۲ قاشق غذاخوری

خرید زعفران قائنات

طرز تهیه برنج زعفرانی

1) ابتدا برنج را در قابلمه ای می ریزیم و تا روی سطح برنج آب می ریزیم.

2) سپس مقداری نمک روی آن می پاشیم و حدودا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا برنج خیس بخورد.
اگر از برنج ایرانی استفاده می کنید باید مهارت داشته باشید تا زمان پخت پلو شما له نشود.
وگرنه همان لحظه استفاده برنج را بشویید و استفاده کنید.

3) پس از ۳۰ دقیقه برنج را می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک و زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود.

4) حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند.
در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم
و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد.

5) پس از دم کشیدن برنج(زیر دندان گیر نداشت) حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت بر میداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر بر می گردانیم.

نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *